top of page

Muziekles tarieven

 

Tarieven zijn hetzelfde voor gelijk welke gekozen curses in de privé muzieklessen.

De verschillende beschikbare curssusen zijn piano, gitaar, basgitaar, zangles, Notenleer, Toegepaste Functionele Harmonie, en Geluidstechniek voor Live- en/of Studio toepassingen.

Betaling kan geschieden op maandelijkse of jaarlijkse basis afhankelijk van het gekozen pakket. De normale lesduur is 30 minuten. Een jaarlijkse cursus omvat 45 lessen.

 

Jaarlijks: € 980

Per kwartaal: € 245

Maandlijks: € 85

Per les (enkel contant): € 20

 

*Muziekles tarieven zijn BTW inbegrepen.

 

Betaalwijze:

  • Per bank overschrijing

  • Automatische incasso (bij voorkeur)

  • Paypal

  • Contant

 

 

*Indien betaald wordt met bank overschrijving, Paypal of automatische incasso zal een factuur worden gemaild naar de student als bewijs van betaling.

Studio Tarieven

Studio Time

€35 per uur, $250 per dag. Geluidstechnicus inbegrepen.

 

Song Demo's

€25 per uur - Inbegrepen is Daniels geluidstechniek, editing, mixage & mastering. Daarbij ook vocal coaching en het spelen van gitaar, basgitaar, piano & programmeren indien gewenst en volledige toegang tot de studio en alle instrumenten. Live drums zijn beschikbaar op aanvraag. 

 

Mixage

€100 per track. In de prijs zit 1 mixage recall inbegrepen.

 

Demo Mixage

€60 per track voor demo's. In dit pakket zit 2 uur mixage inbegrepen. Voor extra aanpassingen, recalls, en overdubs gelden de algemene studio tarieven per uur. 

 

Mastering

€30 per track dat wij zelf hebben afgemixt. €50 voor tracks die elders werden afgemixt. Pakket aanbidding voor een volledig album (10-12 tracks) is €290.

 

Productie

Om Daniel in te huren als producer variëren de tarieven per project, neem hiervoor contact met ons op.

 

 

 

Belangrijke opmerking: Alle studio en sessiedata vereisen en minimum van 24 uur op voorhand om geannuleerd te worden. Indien dit niet in acht genomen wordt, zijn wij genoodzakt om €20 administratiekosten in rekening te brengen. 

 

Alle diensten kunnen betaald worden via PayPal of via bankoverschrijving na het ontvangen van de factuur. 

 

*Voor alle studio diensten zijn de prijzen exclusief BTW

Voor alle andere diensten die hierboven niet vermeld staan, aarzel a.u.b. niet om ons te contacteren om een prijsopgave te ontvangen. Beschrijf a.u.b. wat u wil en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren voor een offerte op maat. Let's Talk.​
bottom of page