top of page

Studio Diensten

  

 

 

CD Productie

Dus U wilt uw eigen cd opnemen? Het klinkt goed, maar er zit veel meer aan vast dan wat voor ogen ligt. Wij, in Sound of Heaven Studio, hebben vele albums geproduceerd en volledige productie gedaan van de klad fase tot het uiteindelijke gemasterde eindproduct dat klaar is om de schappen te vullen. We doen ook het dupliceren van de cd en indien gewenst het lay-out werk aan een meerprijs. Wanneer U bij ons komt, kunt U verzekerd zijn dat niets over het hoofd zal worden gezien tijdens de volledige productie. We zullen ervoor zorgen om U door elke stap heel te loodsen en ons ervan zeker stellen dat wanneer U buiten de deur stapt U een eindproduct hebt waar U trots op kunt zijn en dat U vertegenwoordigt.

 

 

Mixage

Een lied afmixen is een heel opwindend deel van de productie fase. Het is het moment waar elk opgenomen detail zijn juiste plaats krijgt en waar het lied kleur en omvang krijgt die het vanaf het begin moest hebben.

Wanneer een lied volledig gemixt is, is het gereed om er een master van te maken en daarna te releasen. Wij zijn trots op het feit dat wij ons zeker stellen van het geluid dat gecommuniceerd wordt, door te zorgen dat de mix precies het geluid en karakter heeft dat de artiest in gedachte had. Het moet echt goed zijn! Goed genoeg is niet goed genoeg!

 

 

Mastering

Mastering is een totaal apart terrein in de audio industrie. Het is niet iets dat over het hoofd gezien mag worden. Dit eindproces van een productie kan letterlijk het eind resultaat maken of breken. Zo vaak pompen bands of individuele artiesten zoveel energie in de fases van opname en mixage van een project dat ze de noodzaak niet zien of het budget niet hebben voor deze kritische laatste fase van hun project. Dat is in feite de harde inspanning van de opname en mixage in de vuilnisbak gooien. Wanneer je een master maakt van een album, brengt het elk individueel lied op hetzelfde niveau en karakter van dynamiek en kleur voor het gehele album. Daar waar het mixen kijkt naar de individuele delen van een lied, kijkt de mastering naar het album in zijn totaliteit. Het is de lijm die alles samenbrengt. En niet alleen dat, maar het brengt uw album naar buiten zodat U trots voorgesteld kunt worden naast andere professionele afgewerkte producten. Sound of Heaven heeft in de loop der jaren succesvolle masters van vele cd producties gemaakt.

 

 

Het maken van royalty-vrije tunes voor Youtube en Facebook video's
Wij houden van het creëren van muziek! Wij bieden diensten aan die slechts een eenmalige kost vergen voor het maken van een royalty-vrije tunes voor uw YouTube of Facebook video clips. U betaalt ons voor het werk en wij geven U een officiële verklaring dat wij U onze auteursrechten en/of royalty’s afstaan. Hierna bent U vrij om uw tune voor uw eigen producties te gebruiken zonder enig probleem. Wij kunnen tunes maken in verschillende stijlen of genres. Laat ons gewoon weten wat U zoekt en wij bezorgen U een aantrekkelijke tune of achtergrond muziek voor uw favoriete video clips.

 

 

Liederen schrijven
Liederen schrijven is één van de meest creatieve en opwindende wijzen om een boodschap door de muziek heen te laten spreken. Wij hebben jaren ervaring in het schrijven van liederen. Daniel Maat heeft meer van 100 liederen geschreven in de afgelopen 25 jaar. Sommige van deze liederen zijn tijdens vele gelegenheden telkens weer gebruikt. Indien U een lied nodig hebt voor een bepaalde gelegenheid, kunnen wij dat voor U doen! Geef ons wat informatie over wat U wilt en welke genre U zoekt en wij zullen er verder voor zorgen.

  

 

Podcast- en audio cleaning
Als U gastheer bent van een YouTube kanaal of U heb audio onderwijzingen of seminars, of zelfs audio verslagen van een vergadering, dan kunnen wij U helpen om er het meeste uit te halen. Vaak is er brom of achtergrond geruis. Soms zijn er hinderlijke achtergrond geluiden, zoals vliegtuigen of ander verkeer die gehoord kunnen worden en storend zijn. We bezitten de beste software toepassingen die er zijn, plus de kennis hoe je omgaat met elk soort van audio gerelateerde zaken zodat je het meeste haalt uit je podcasts en opnames.

 

 

Overzetten van MC Tape, MD, en CD naar digitaal formaat
Je hebt een oude Mc cassette met kostbare opnames die je niet wilt verliezen? Misschien heb je sommige oudere Cd’s of Minidisks, Sound of Heaven heeft professionele toepassingen om al je oude opnames over te zetten op digitaal formaat. We kunnen optioneel ook indien gewenst alle achtergrond ruis weghalen.

 

 

Auto-tuning en editing van individuele tracks
Het zingen in perfecte toon is geweldig moeilijk en haast onmogelijk. In onze overtuiging moet Auto-tuning er zijn om die geweldige opname te redden die alle inhoud heeft waar je naar zoekt, maar die net hier en daar wat afwijkt in toon. Daar is Auto-Tuning perfect voor, om de dag te redden. Sound of Heaven kan je opnames corrigeren op toon en tijd waarbij wij de beste gereedschappen gebruiken zoals Antares Autotune, Waves Tune, iZotope RX Suite, Steinberg Wavelab en Cubase en Universal Audio Suite.

 

 

Zang/demo recording
Dus je wilt een mooie demo hebben om jouw band te kunnen voorstellen voor mogelijke nieuwe gigs of record deals? Geweldig, je bent op de juiste plaats gekomen. Het is niet omdat het een demo is, dat het van mindere kwaliteit moet zijn vergeleken met een volledige productie. Integendeel zou een demo U moeten vertegenwoordigen en anderen moeten uitnodigen U te ondersteunen, om meer te halen uit wie U bent. Dus wij geloven in kwaliteit. Niets dat onze deur uitgaat is onafgewerkt en van mindere kwaliteit; we willen dat U iets van waarde hebt waar U trots op mag zijn. We hebben vele jaren ervaring met opnames, mixage en het maken van de master en we zijn meer dan bereid om uw demo voor U te produceren.

 

 

Specifiek soldeerwerk voor kabels en multikabels
Hebt u een nood aan een bekabeling voor uw eigen studio of live PA opstelling of hebt U een specifieke patch-bay nodig voor één van uw rekken? U hebt een multi-kabel nodig of U wilt slechts een gitaarkabel? Sound Of Heaven kan het allemaal! We hebben niet alleen veel op maatwerk voor geluid voor verschillende PA opstellingen en andere studio’s gedaan, maar we hebben ook alle kabels en patch-bays gedaan voor onze eigen studio.

bottom of page