top of page

Over SOH


 

 

Sound of Heaven Studio.

 

 

Wij zijn een bedrijf die ernaar streeft om excellentie te brengen op het gebied van audio en media. Wij willen graag creativiteit en professionaliteit samenbrengen om een zuiver geluid te scheppen dat het hart van de artiest vertegenwoordigt. Wij zijn ook gericht op training en het opleiden van zowel individuen als groepen. Muziek is de taal van het hart; het is onze opdracht om U te helpen dit te uiten op de wijze waarop U het voor ogen had.

 

Over Daniel Maat


 

 

Mixing Engineer. Producer. Vocale coach. Muziek Leraar. Studio en Live Consultant. Aanbiddingspastor. Muzikant. Song writer.

 

Daniel begon Ukelele te spelen toen hij 5 jaar oud was. Hij werd ingeschreven in een muziekschool in Brussel, België. Hij studeerde Notenleer, Functionele harmonie, Klassiek Gitaar, Muziekgeschiedenis, Kerkorgel, Klassieke Piano en Zanglessen. Dit was van 1982 tot 1996. Hij had dus 14 jaar muziekschool achter de rug. Hierna ging hij naar een kunstschool, die verbonden was met het conservatorium in Brussel en vervolledigde in 2 jaar zijn studie van Klassiek Piano, Muziektheorie en Functionele Harmonie.

 

Hij heeft een absoluut muzikaal gehoor, dat hem veel helpt in het analyseren van muzikale structuren en composities.

 

Hij heeft meer van 50 liederen gecomponeerd en sommige van deze liederen werden vanuit een radiostation uitgezonden in Engeland, de Verenigde Staten en Aruba. Daniel heeft ook verschillende live mixing gedaan voor artiesten zoals Peter Koelewijn, de muziekgroup X-cession en sommige van de top 40 artiesten in Nederland. Hij werkte als een consultant voor verschillende kerken waar hij een volledig geluidssysteem opbouwde, het voor hen opzette en instelde en hij voorzag ook opleiding voor geluidsmensen. Vele malen heeft hij ook een volledig aanbiddingsteam opgeleid in verschillende facetten, of het nu om muziek, zingen of het bespelen van een instrument ging. Eén gelegenheid was een reis naar Australia waar hij 3 maanden doorbracht om een aanbiddingsteam van de grond af op te leiden; van het opzetten van een volledig geluidssysteem en het trainen van zangers en muzikanten, tot het opleiden van de geluidsmensen. Hij heeft veel veelvuldig gereisd terwijl hij dit soort werk deed. Andere reizen omvatten verschillende locaties zoals de Verenigde Staten, Zuid Afrika, Aruba, Engeland, België en Nederland. Tot op de dag van vandaag heeft hij hetzelfde werk gedaan door rond te gaan en muziekteams te ondersteunen en ook individueel op te leiden.

 

Hij is ook een consultant voor opname studio’s. Daniel heeft verschillende huisopname studio’s helpen opzetten in Nederland. Hij eigen opname studio is reeds meer dan 14 jaar productief geweest en hij is op dit moment bezig met de bouw van een commercieel pand ervoor.

 

Daniel heeft een cursus ontwikkeld genaamd “De School van David”, die zich richt op de verschillende aspecten van lofprijs en aanbidding. Het is bedoeld voor aanbiddingsteams, maar het is ook leerzaam voor de kerk omdat zij degenen zijn die antwoord zullen geven aan de Bijbelse principes die in deze cursus onderwezen worden. Hij gelooft dat muziek geen lege expressie kan zijn. Voor hem is aanbidding een levensstijl maar ook een praktische expressie van je hart en ziel die zichzelf uiten doorheen de muziek.

 

Daniel is een voltijdse pastor van een kerk in België waar hij zaken overziet betreffende muziek, media en management. Hij maakt ook deel van het Apostolisch Team daar en is reeds meer dan 14 jaar een aangestelde bedienaar. De kerk is genoemd Open Heavens Ministries, waar hij zijn studio aan verbonden heeft, genoemd Sound of Heaven Studio.

 

Hij heeft met succes Bijbelschool afgerond samen met zijn training in bediening en zijn passie is om het lichaam van Christus te dienen, en om ware aanbidders te zien opstaan die aanbidden in geest en in waarheid.

 

Het grootste deel van Daniels identiteit is aanbiddingsleider. Hij is een psalmist en heeft de leiding van aanbidding gedaan in kerken in België en Nederland gedurende meer van 25 jaar.

 

Zijn hele leven omringt zich volledig rond de muziek en het is zijn vreugde en passie. Hij verlangt ernaar om verder te gaan op dit gebied met het ontwikkelen van zijn bekwaamheden en talenten tot eer van God en dit te delen met mensen met hetzelfde hart en passie.

 

Daniel Maat is beschikbaar voor boekingen of het nu trainingssessies zijn, predikingen of onderwijzingen, huwelijken, opnames, concerten enzovoort. Voel U vrij om ons te contacteren voor verdere details.

 

bottom of page