top of page

Diensten voor kerken en organisaties

  

 

 

Leiden van de aanbidding

Het leiden van de aanbidding gaat niet over het zingen van een paar liederen of het bezig houden van een groep; het is bedoeld om mensen te brengen in de tegenwoordigheid van God. Daniel is een echte psalmist; hij is niet alleen bekwaam als muzikant en zanger maar hij heeft de bekwaamheid om te luisteren naar Heilige Geest, neemt mensen mee in lofprijs, aanbidding en expressie. Hij heeft de gave om de atmosfeer open te breken waardoor mensen vrijgezet worden om te bewegen en hij zet de profetische zalving vrij op zo’n wijze dat profetische muziek en zang of profetische instructie geboren worden tijdens zo’n dienst. Daniel volgt geen programma maar zoekt de leiding van de Geest in een samenkomst. Het gaat niet om het “genieten van mooie muziek” maar eerder om een geluid te maken waardoor de hemel op aarde komt.

 

 

Prediking

Daniel heeft zijn eigen unieke stijl van prediking. Hij is heel praktisch en houdt ervan om dingen te demonstreren terwijl hij spreekt. Hij is een dynamisch motiverende spreker, die niet slechts een gegrond Bijbels fundament heeft over de principes van lofprijs en aanbidding maar hij houdt er ook van om mensen uit te dagen in hun dagelijkse wandel als Christen. Daniel staat voor de waarheid en alhoewel hij scherp kan zijn als profeet, heeft hij ook de bewogenheid om harten van mensen aan te raken en ervoor te zorgen dat ze bereid zijn te veranderen.

 

 

School van David

De School of David is een acht weken lange cursus die U zal helpen de dynamieken van lofprijs en aanbidding te begrijpen. Vanuit een Bijbels gezichtspunt heeft Daniel de bekwaamheid om niet enkel onderwijs te geven in de verschillende onderwerpen van lofprijs en aanbidding maar hij heeft ook de bekwaamheid om te demonstreren en mensen uit te dagen in het uiten van hun liefde voor God. De cursus zal mensen vrijzetten terwijl ze leren in autoriteit te wandelen als zonen van God. Ware aanbidders aanbidden de Vader in Geest en in waarheid.

 

 

Het coachen van aanbiddingsteams

  • Keyboardlessen: Of je nu een beginner bent die net om de hoek komt kijken of reeds een gevorderd speler, Daniel kan je op weg helpen om je bekwaamheden te verbeteren en meer functioneel te worden in het spelen tijdens een kerkdienst. Daniel heeft keyboard spelers getraind die absoluut niets wisten en heeft hun zover gebracht dat ze in een snel tempo in kerkdiensten kunnen functioneren.

 

  • Stemtraining/coaching: Uw stem is niet sterk genoeg; U bent vaak buiten adem? Na een lange dienst of zelfs na een aantal diensten verliest U uw stem? U zou graag warmer willen klinken? Misschien houdt U er zelfs niet van hoe uw stem klinkt? Soms mist U de toonhoogte? U weet soms niet wanneer U moet beginnen te zingen? Daniel is reeds jaren een professionele stem en zang coach en heeft vele aanbiddingsleiders en zangers geholpen om beter te presteren en hun stem beter te leren kennen.

 

  • Gitaarlessen: Dus U wilt gitaar spelen! Gitaar spelen gaat niet over het leren van een aantal akkoorden en het daarbij te laten. Gitaar is een instrument zoals elk ander. De aanpak van Daniel om gitaar te spelen is uniek. Wanneer U een cursus volledig volgt, zult U in staat zijn om elk lied te spelen in welke toonaard dan ook; U hebt het goed gehoord, met uw gitaar! :)

 

  • Basgitaarlessens: Basgitaar is een heel belangrijk instrument dat vaak over het hoofd wordt gezien. Daniel heeft absolute beginners meegenomen die volledig functionele basgitaar spelers zijn geworden in een relatief korte tijdsperiode. Dit betekent niet dat basgitaar spelen gemakkelijk is! Het betekent eenvoudigweg dat wanneer een student gewillig is om tijd en toewijding erin te stoppen, het een zeker succes wordt.

 

 

 

Geluidsconsultatie en training

Geluid kan een samenkomst maken of breken. Niet enkel voor de aanbiddingsdienst maar ook voor de prediking. Goed geluid is essentieel. Daniel heeft geluidstechniekers getraind om in staat te zijn goed geluid te leveren dat zowel geweldig voor muzikanten is, als ook aangenaam om naar te luisteren voor de mensen in de zaal. Hoe ga je om met feedback, hoe moet je effecten gebruiken, hoe een goed signaal te krijgen, hoe je EQ moet gebruiken, hoe je niveaus moet instellen, hoe je communiceert tijdens een dienst; dit zijn slechts een paar van de vele zaken die behandeld zullen worden in deze opwindende cursus. Misschien heb je helemaal geen geluidsman? Geen probleem, als je iemand kunt vinden die gewillig is om te leren, met een leerzaam hart, zal Sound of Heaven ze klaarstomen om uw samenkomsten succesvol te begeleiden.

 

 

Geluidssystemen opzetten en opwaarderen - advies voor toekomstige aanschaffen
Het welbekende “nood aan nieuwe spullen” ten opzichte van de budget oorlog … De geluidsman wil verbeteren; de pastor is niet zeker dat het wel echt nodig is. Daniel heeft veel kerken advies gegeven betreffende het opzetten van hun geluid. De aanpak van Daniel is om de balans te vinden tussen het duurste en het goedkoopst mogelijk. Sound of Heaven staat voor kwaliteit, maar begrijpt aan de andere kant de situatie van beperkte budgets. We geloven ook dat goedkoop kopen uiteindelijk duur is. Daarom kopen we liever kwaliteit maar kopen “minder” zodat wat geïnvesteerd is langer zal meegaan en lange termijn voordelen zal geven.

 

 

Specifiek soldeerwerk voor kabels en multikabels
Kabels worden vaak over het hoofd gezien; in het plannen van nieuwe aanschaffen voor bepaalde apparaten worden de meest noodzakelijke verbindingen niet als deel van het budget opgenomen. Dit leidt uiteraard tot onverwachte verrassingen. Met Sound of Heaven zul je altijd een volledig pakket hebben dat ook echt werkt! Wij doen het werk voor de kabels, de multi kabels, patch-bays en alles wat nodig is om een lange termijn connectie tussen de apparaten te verzekeren.

 

 

Live Opnames
Uw aanbiddingsteam creëert een prachtig geluid en de atmosfeer is geweldig. Kon je dit maar opnemen! Sound of Heaven Studio is volledig uitgerust om hoge kwaliteit multi track live opnames te maken. We zullen een planning maken, komen om de live opname te doen en de volledig gemixte en gemasterde opname voor U af te werken. Het is natuurlijk altijd mogelijk om achteraf overdubs te doen waar nodig.

 

 

Het editen van podcast en prediking

Uw kerk heeft goede predikers maar de opnames zijn niet echt wat ze zouden moeten zijn. Je zou graag opnieuw naar één van die boodschappen willen luisteren wanneer je maar wilt. Soms is daar achtergrond ruis, brom of problemen met de opnames. Het is moeilijk om ze online te zetten enzovoort. Sound of Heaven kan hier allemaal voor zorgen. Upload simpelweg uw prediking met een aantal notities eraan bijgevoegd waarop U zegt wat er moet gebeuren en wij zullen het edit-werk doen en uw opname voor U schoonmaken. We kunnen het zelfs voor U online zetten.

 

 

 

Advies en opzetten van podcast opnames van predikingen
U wilt dus graag uw predikingen in een goede kwaliteit opnemen en in staat zijn deze te uploaden als podcast op een wekelijkse basis zodat uw leden van de kerk ernaar kunnen luisteren. Sound of Heaven kan U helpen om dit op te zetten. We kunnen de nodige apparatuur ervoor aanschaffen, alles aansluiten en iemand lokaal uit uw kerk trainen om de wekelijkse podcasts te verzorgen. Natuurlijk kunnen wij ook het edit-werk verzorgen voor de podcasts alsook het uploaden en het uitzenden ervan.

bottom of page