top of page

Individuele Diensten

  

 

 

Keyboardlessen

Zou U graag in staat zijn welk lied dan ook te spelen in gelijk welke toonaard? Indien U de toewijding hebt om ervoor te studeren, dan kunnen wij jou op dat niveau van spelen brengen, zelfs als U een beginner bent. Alles wat het vraagt van U is een kleine inspanning en volharding. Door dit te doen, garanderen wij U dat U resultaten zult zien op korte termijn. Eén van de voornaamste aspecten van onze onderwijsmethoden is om ons zeker te stellen dat de student de logica begrijpt achter alles wat hij of zij moet leren en altijd gemotiveerd blijft gedurende het leerproces. Misschien bent U een gevorderd speler die graag uw eigen bekwaamheden wilt verbeteren? Geen probleem! Daniel Maat heeft meer dan 25 jaar ervaring en onderwijs achter zich en heeft een unieke aanpak in het onderwijzen van muziek die U ertoe zal toe zetten om zo goed mogelijk te leren!

 

 

Stemtraining/coaching

Bent U geïnteresseerd in zingen of misschien bent U een ervaren zanger/stem artiest? Sound of Heaven Studio is in staat U te helpen en uw bekwaamheden vooruit te stuwen. Een aantal van de belangrijkste onderwerpen in deze cursus houden adem technieken in, intonatie en articulatie, vocale projectie, ritme, introductie en functionele harmonie. Wij zullen in staat zijn om U mee te nemen vanuit uw eigen niveau, waar U zich ook bevindt en door middel van een unieke aanpak U motiveren om uw zangbekwaamheden te verbeteren. Het is een uitdaging maar het is zeker haalbaar!

 

 

Gitaarlessen

Iedereen kan gitaarspelen. Maar kunnen ze dat echt? Een paar akkoorden kennen maakt je nog geen gitarist! Er is zoveel meer eraan verbonden. Als je bereid bent om erin te duiken, kunnen wij je beslist helpen om een betere gitarist te worden! Er is niets beters dan dat je in staat bent om gelijk welk lied te spelen in welke toonaard dan ook en in staat bent met andere muzikanten te spelen zonder gehinderd te worden door het feit dat je geen barréakkoord kan spelen. Niets is moeilijk als je maar bereid bent om er tijd en inspanning aan te geven. Wanneer je dit doet, hebben wij het geduld en de wil om U op die weg mee te nemen!

 

 

Basgitaar lessen
Basgitaar is een heel belangrijk instrument dat vaak over het hoofd wordt gezien. Wij geloven dat samen met drums, basgitaar één van de fundamentele instrumenten is voor de hedendaagse muziek. Het geeft karakter en duidelijke structuur voor alle andere instrumenten die er omheen werken. Leren hoe een basgitaar te bespelen is meer dan een paar toonladders te leren met een paar loopjes. Het vereist inzicht in functionele harmonie. Wij geloven dat theorie en praktische toepassing altijd hand in hand gaan in de muziek. Daarom houden we ervan om ons te richten op correcte techniek en tegelijk het plezierig en opwindend te houden voor de student.

  

 

bottom of page