top of page

Diensten

 

Wij bieden een brede waaier aan audio- en muziek-gerelateerde diensten aan voor verschillende soorten groepen: individuën, concerten, kerken, organisaties en studio's.

Individuele Diensten
Studio Diensten
Kerken en organisaties
Geïnteresseerd in één van onze diensten? Contacteer ons.
GETUIGENISSEN

"Daniël Maat is een zang- /muziekdocent bij wie je je snel op je gemak voelt. Dit zorgt ervoor dat jij ontspannen kunt leren en jezelf kunt zijn in het zingen en muziek maken. Daniël is van veel markten thuis. Ritme, ademhalingstechnieken, interpretatie, notenleer, zangtechniek en zangvoorbereiding bijvoorbeeld zorgen ervoor dat de lessen afwisselend zijn. Maar nog veel belangrijker; dit zorgt ervoor dat je een compleet palet voorgeschoteld krijgt, waardoor er niet op één onderdeel gefocust wordt en de lessen niet éénzijdig zijn." 

Christina Brugman - studente zang (Almere)

 

"Het is een geweldige ervaring om Daniel als leraar te hebben! Vroeger was ik een zeer verlegen persoon. Nou ja, een verlegen persoon en een aanbiddingsleider gaan niet echt goed samen, en ik moest het overwinnen. Ik heb het altijd in mijn hart gehad om lof te zingen voor de Heer, maar ik heb nooit geloofd in mezelf. Daniel heeft me echt veel technieken geleerd in het zingen en mij geholpen om mijn verlegenheid en plankenkoorts te overwinnen ... het was een lange weg, maar het was zeker de moeite waard. Zijn terugkoppelingen betekende veel - van articulatie naar ademhalingstechnieken, naar verbetering van nauwkeurigheid in toonhoogte, naar onverschrokkenheid, naar karaktervorming, naar passie, naar motivatie, tot nederigheid. Het was een fantastische ervaring en uit het beluisteren van opnames is het duidelijk dat ik gegroeid ben van een totaal onzekere zanger naar een veel grotere vrijmoedigheid als aanbiddingsleider en dit in 3 jaar tijd. Dit is iets dat zo belangrijk is als aanbiddingsleider, want je moet zeker zijn van je roeping en werken aan het talent dat de Heer je heeft gegeven om mensen in de tegenwoordigheid van God te leiden. Daniels training en coaching is een echte aanrader!"
Charmaine Binaday - OHM psalmist

"Als Daniels moeder wil ik Daniel aan u aanbevelen. Vanaf zeer jonge leeftijd moedigde ik hem aan en daagde ik hem uit om door te zetten en zijn muziek opdrachten te studeren. Hij heeft een zeer sterk verlangen naar perfectie ontwikkeld. Hij neemt geen genoegen met minder dan het beste. Daniel heeft het vermogen en de vaardigheid om muziekinstrumenten te bespelen op een zodanige wijze dat het hart van de mensen raakt en de sfeer verandert. Het gaat niet alleen over techniek, maar hij heeft het gevoel om echt de hemel naar de aarde te brengen, en daardoor mensen uit te nodigen om de aanwezigheid van God te ervaren. Daniel is een psalmist, aanbiddingsleider maar is ook een zeer goede leraar die anderen uitdaagt om hun muzikale kwaliteiten te ontwikkelen. Door de jaren heen heb ik gezien hoe Daniel investeert in het leven van mensen om hen naar een hoger niveau van presteren te brengen en daarbij hun hele manier van zich te presenteren op het podium te veranderen. Wanneer je beroep doet op Daniels diensten, ben ik ervan overtuigd dat je geen spijt krijgt! "
Irene Maat, D. Div., M.Th.

bottom of page